Nyitólap Napkollektorok Gázkazánok Tárolók Akciók Paradigma logo


AquaSystem
AquaSytem rendszerek AquaSytem Compact - Használati melegvíz előállításra szolgáló megoldások AquaSystem Classic - Melegvíz termelés és fűtés rásegítés AquaSystem Plasma - Szolár fűtés
Paradigma szolártechnika
Napkollektorok      AQUA PLASMA      STAR STAqua mono szolár szivattyúegység STAqua II szolár szivattyúegység SystaSolar Aqua II szolár szabályozó Napkollektorok és gázkazánok
Nagy rendszerek
XL Solar

AquaSystem Compact

Az AquaSystem Compact csomagok hatékony használati melegvíz készítési lehetőséget kínálnak, mint egyszerű belépési alkalmat a napenergia hasznosítás világába.

A legnagyobb előnye ennek a megoldásnak a tervezés semmihez sem hasonlítható szabadsága. Nem kell azonnal eldöntenie, hogy a napkollektorokat csak melegvíz előállításra vagy fűtésre is szeretné használni. Elsőnek egy kisebb csomagot választhat, majd később lépésről lépésre építheti ki az igényeinek megfelelő rendszert.
AquaSystem Compact

Az AquaSystem Compact alapelve egyszerű. A kollektorokat a tetőre kell helyezni, és az egyszerű, tiszta víz hőhordozónak köszönhetően probléma nélkül lehet a meglévő fűtési rendszerhez csatlakoztatni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy általában nem kell a meglévő tárolót kicserélni, hanem a napkollektoros rendszert közvetlenül a meglévő tárolóra lehet kötni.

A rendszer később igény szerint további napkollektorokkal bővíthető, lehetővé téve a fűtési rendszerre való rásegítést is.

Többszörösen kitüntetett rendszer

Stiftung Warentest
Az általunk kínált AquaSystem rendszer a legjobbak közé tartozik, amit ez az iparág ma nyújtani tud. Ezt támasztja alá a független vizsgáló intézetek által végzett vizsgálatok sokasága. Ezt ismerték el 2006-ban "Kiemelkedő Innovációs Teljesítmények Szövetségi Díj"-ával. 2009-ben és aztán 2010-ben a Paradigma, illetve anyavállalata a Ritter Csoport kiérdemelte az Intersolar Díjat.
A "Stiftung Warentest" alapítvány a CPC Star azzurro és TITAN Aqua tárolóval rendelkező csomagot 2009-ben "jó"-nak (1,9) értékelte. Az új, IF Formatervezési Termékdíjjal 2013-ban kitüntetett AQUA PLASMA vákumcsöves napkollektorunk a Solar Keymark minősítés szerint a piacon kapható legnagyobb szolár hozamú termék.

AquaSystem Compact rendszer szerelése
(német nyelvű videó)


© 2022 High Six Team Kft.

Vásárlás, kapcsolat
Vásárlás Kapcsolat Paradigma szervizközpont
Információk, letöltések
Tervezési segédletek Tanúsítványok Fogyasztói árlista Prospektusok Kezelési útmutatók Hidraulikai rajzok Referenciák
Keresés
Keresés