Nyitólap Napkollektorok Gázkazánok Tárolók Akciók Paradigma logo


Kondenzációs gázkazánok
Modula NT - 10-35 kW Modula III - 45-115 kW ModuVario NT - 15-25 kW ModuPower - 285-1300 kW
Gáztüzelés
Kondenzációs technika Napkollektorok és gázkazánok

Kondenzációs gázkazánok

A kondenzációs kazánok a leghatékonyabb és legenergiatakarékosabb fűtőberendezések közé tartoznak, az utóbbi 20 évben kipróbált és bevált készülékek, amelyek mai legkorszerűbb fűtéstechnikát testesítik meg. A Paradigma kazánrendszereinek legfontosabb elemei, a Modula NT, Modula III és ModuVario NT gázkazánok, a szabályozók és tárolók, egészen az égéslevegő bevezető és égéstermék elvezető rendszerekig gondosan egymáshoz illesztett egységet képeznek. Az előírt károsanyag kibocsátási értékeket meg sem közelítik, és éves átlagos hatásfokuk eléri a 110%-ot.

Kondenzációs technika

A Paradigma kondenzációs gázkazánok optimálisan használják ki a tüzelőanyagban szunnyadó energiát fűtési és melegvíz termelési célra. A hagyományos gáztüzelési móddal ellentétben hasznosítják az égés során képződő vízgőz rejtett hőjét. Ez az értékes többlet pedig csökkenti a fűtési számlát!

A modulációs szabályozás lehetővé teszi a berendezések teljesítményének automatikus illeszkedését a pillanatnyi valós hőigényhez.

Akár 30% megakarítás!

Akár 30% megtakarítás!

A régi fűtőberendezés cseréje modern Paradigma gázkazánra akár 30%-os fűtési költségcsökkentést is eredményezhet. A káros égéstermékek kibocsátása is jelentősen csökken, a berendezés meg fog felelni a jövőbeli kibocsátási határértékeknek is.

A megfelelő készülék

A Paradigma kondenzációs falikazánokat és beépített tárolóval rendelkező álló kondenzációs hőközpontokat kínál lakossági alkalmazásra. A külső tárolós megoldások különösen jól kombinálhatóak napkollektorokkal.

Forduljon hozzánk bizalommal, szakembereink segíteni fogják döntésében!

  Modula NT Modula NT Combi ModuVario
Beépített tároló    
Kombi kivitel  
Napkollektorokkal kombinálható
Rendkívül csendes
Kivitel fali fali álló

Nagy berendezések

A Paradigma nagy, ModuPower kondenzációs állókazánjai rendkívül helytakarékos és megbízható berendezések. Alkalmazhatóak ipari vagy kereskedelmi létesítményeknél, szállodáknál, soklakásos épületeknél és még számtalan helyen.

© 2021 High Six Team Kft.

Vásárlás, kapcsolat
Vásárlás Kapcsolat Paradigma szervizközpont
Információk, letöltések
Tervezési segédletek Tanúsítványok Fogyasztói árlista Prospektusok Kezelési útmutatók Hidraulikai rajzok Referenciák
Keresés
Keresés