Nyitólap Napkollektorok Gázkazánok Tárolók Akciók Paradigma logo


AquaSystem
AquaSytem rendszerek AquaSytem Compact - Használati melegvíz előállításra szolgáló megoldások AquaSystem Classic - Melegvíz termelés és fűtés rásegítés AquaSystem Plasma - Szolár fűtés
Paradigma szolártechnika
Napkollektorok      AQUA PLASMA      STAR STAqua mono szolár szivattyúegység STAqua II szolár szivattyúegység SystaSolar Aqua II szolár szabályozó Napkollektorok és gázkazánok
Nagy rendszerek
XL Solar

Napkollektoros rendszerek

A nap nem küld számlát

A Paradigma napkollektoros rendszerek magas havi számla nélkül szállítják az Ön számára szükséges energiát. Erre csak a Nap képes! Földünk fosszilis energiaforrásai előbb-utóbb kimerülnek. Mindig felmerül a kérdés, hogyan fogunk ezek után energiához jutni? Amíg a napemelek elektromos áramot, a napkollektoros rendszerek hőt állítanak elő, függetlenül az energiaárak alakulásától. A termikus szolár rendszer az első lépés a gáztól vagy a kőolajtól való függetlenné válás felé.

1. Tiszta víz szolár folyadék helyett

A Paradigma napkollektorai szolár-folyadékként tiszta vizet használnak, ami szükségtelenné teszi a veszteséget okozó hőcserélőt a szolár és a fűtési rendszer között. Ennek a megoldásnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók minden meglévő fűtési rendszerhez, gyakran a már meglévő tárolót sem kell lecserélni, és a rendszer is könnyen bővíthető a későbbiekben.

2. Az AQUA PLASMA napkollektor

Az AQUA PLASMA vákumcsöves napkollektor a piacon kapható, legmagasabb hozammal és legmagasabb rendszerhőmérséklet mellett dolgozó kollektor. Ideális akár szolár fűtésre, akár egyszerű használati melegvíz termelésre. A kiemelkedően magas értékeket az Európa szerte egységes "Solar Keymark" eljárás során a TÜV Rheinland tanúsította.

3. Mindent egy kézből

A Paradigma nem pusztán alkatrészeket kínál, hanem teljes rendszereket. A rendszer 2004 évben történt bevezetése óta csak Németországban közel 70.000 ingatlantulajdonos élvezi az AquaSystem rendszerek előnyeit. A Paradigma, mint a napkollektoros technika úttörője, több, mint 25 éve fejleszti használati melegvíz előállító és fűtés rásegítő rendszereit, mind lakossági, mind ipari felhasználásra.Tiszta víz
Egyedülálló megoldás a napkollektoros rendszerek között: Az AquaSystem rendszereknél elhagyott glikol-víz keverék elhagyhatóvá teszi a veszteséget okozó szétválasztást a napkollektoros és a fűtési rendszer között.AQUA PLASMA napkollektor sárga papuccsal
A Paradigma napkollektorai akkor is képesek jelentős mennyiségű energiát szállítani, amikor a legnagyobb szükség van rá: az átmeneti időszakokban, felhős égbolt mellett, sőt télen is.

Ez a forradalmi műszaki megoldás kizárólag az AquaSystem rendszerek egyedülálló szabályozójával lehetséges. A rendszer a későbbiekben az igényeknek megfelelően bővíthető.

Jól képzett kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére tervezési és kivitelezési kérdésekben is.

iPhone applikáció

Paradigma applikáció iPhone és iPod Touch készülékekre

Mindig karnyújtásnyira lehet a napkollek-toraitól: A hamarosan elérhető Paradigma applikáció élőben közvetíti Önnek a szolár hozam és a pillanatnyi rendszerhőmérséklet értékeit. Úgyanígy láthatja a CO2 meg-takarítás mellett a rendszer egyéb adatait.

© 2023 High Six Team Kft.

Vásárlás, kapcsolat
Vásárlás Kapcsolat Paradigma szervizközpont
Információk, letöltések
Tervezési segédletek Tanúsítványok Fogyasztói árlista Prospektusok Kezelési útmutatók Hidraulikai rajzok Referenciák
Keresés
Keresés