Nyitólap Napkollektorok Gázkazánok Tárolók Akciók Paradigma logo


AquaSystem
AquaSytem rendszerek AquaSytem Compact - Használati melegvíz előállításra szolgáló megoldások AquaSystem Classic - Melegvíz termelés és fűtés rásegítés AquaSystem Plasma - Szolár fűtés
Paradigma szolártechnika
Napkollektorok      AQUA PLASMA      STAR STAqua mono szolár szivattyúegység STAqua II szolár szivattyúegység SystaSolar Aqua II szolár szabályozó Napkollektorok és gázkazánok
Nagy rendszerek
XL Solar

STAqua II szolár szivattyúegység

Becslés helyett mérés - STAqua II szolár szivattyúegység

Az új Paradigma STAqua II szolár szivattyúegység számos, egyedülálló előnnyel rendelkezik. Lehetővé teszi a napkollektoros rendszer magas hozamát, a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás mellett, a legmodernebb méréstechnika, az energiatakarékos szivattyú és a beépített SystaSolar Aqua II szabályozó segítségével.

Kétstrangos szivattyúegység beépített szabályozóval

  • Magas pontosság. Az STAqua II olyan beépített szabályozóval rendlekezik, amely a szolár hozamot pontosan, térfogatáram mérő szenzor segítségével határozza meg. A SystaSolar Aqua II folymatosan ellenőrzés alatt tartja a napkollektoros rendszer valamennyi elemének működését, és a kisebb hibákat önállóan kijavítja, illetve szükség esetén figyelmeztető hangjelzést ad ki.
  • Magas kezelési komfort. A színes érintőképernyő és a egyedi menürendszer lehetővé teszi valamennyi fontos adat gyors elérését, mint például a rendszer hőméréséklete, teljesítménye vagy hozama. A szolár szabályozó összekötése a SystaComfort II fűtési szabályozóval lehetővé teszi az adatok lekérdezését az iPhone applikáció segítségével is.
  • Több megtakarítás. Az "A" energiaosztályú szivattyú alkalmazása garantálja az alacsony elektromos energia felhasználást. A SystaSolar Aqua II biztosítja, hogy a rendszer mindenkor a lehető legmagasabb hozamot érje el.
Szolár szivattyúegység érintőképernyős kijelzővel
Műszaki adatok

 

STAqua II

Tartós üzemi visszatérő hőmérséklet, max.

°C

95

HMV

  igen

HMV + fűtés

  igen

Szerelési tömeg

kg

7,6

Biztonsági szelep

 

4 (opcionálisan 8) bar

Szivattyú típusa

 

Grundfos Solar PM2 15-105

Átfolyásmérő, tól - ig

l/min

1 - 15

Külső méretek

mm

470 × 360 × 170

© 2022 High Six Team Kft.

Vásárlás, kapcsolat
Vásárlás Kapcsolat Paradigma szervizközpont
Információk, letöltések
Tervezési segédletek Tanúsítványok Fogyasztói árlista Prospektusok Kezelési útmutatók Hidraulikai rajzok Referenciák
Keresés
Keresés